Trouwjurken Zwolle

Op zoek naar een trouwjurk nabij Zwolle? De Bruidsparel heeft een groot assortiment trouwjurken! Aangezien smaken verschillen, bestaat onze collectie uit diverse soorten trouwjurken. Wij zijn niet gevestigd in Zwolle zelf, maar in de plaats Wezep. Dit ligt op slechts 10 minuten rijafstand van Zwolle. Bij ons kun je in alle rust trouwjurken bekijken en passen. Benieuwd naar onze winkel? Klik hier om een impressie te krijgen van onze winkel.

Vakkundig advies, ontspannen sfeer

Al vele bruiden hebben de weg naar De Bruidsparel weten te vinden. Voor elke bruid nemen we graag de tijd. Een bruiloft is één van de mooiste dagen van je leven, dus we geven hier graag aandacht aan. We adviseren je graag. Welke jurk past het best bij je? Aangezien het kopen van een trouwjurk een feestelijke gebeurtenis is, hoort er natuurlijk ook champagne bij. Heb je de trouwjurk van je dromen gevonden bij De Bruidsparel? Dan trakteren we je graag op een glaasje champagne! Voor een impressie van onze winkel, klik je hier. Wist je dat wij ook over een eigen atelier beschikken? Hierdoor kunnen wij ook trouwjurken vermaken.

Diverse merken trouwjurkenTrouwjurken Zwolle

Misschien heb je je al georiënteerd en is er een trouwjurk van een bepaald merk waar je erg enthousiast over bent. In dat geval ben je aan het juiste adres bij onze bruidsmodezaak nabij Zwolle. In onze collectie hebben we verschillende merken trouwjurken. Wij hebben onder andere de merken Alfred Angelo Bridal, Eglantine Creations, Jarice, Mori Lee, Ronald Joyce, Venus Bridals, Veromia en meer! Op zoek naar een ander merk? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij verkopen trouwjurken in de maten 32 tot en met 52.

Ook voor bruidskinderen!

Ook bruidskinderen zijn welkom in onze bruidsmodezaak nabij Zwolle. Wij verkopen namelijk ook prachtige kleine jurkjes, speciaal voor kinderen!

Accessoires

Behalve voor een trouwjurk, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor bijbehorende accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoenen of lingerie. Je hoeft dus niet verschillende winkels af te gaan, en dat scheelt weer heel wat stress!

Modeshows

Regelmatig houden wij modeshows, samen met diverse andere ondernemers. Hier kun je je laten inspireren en de nieuwste collectie trouwjurken bekijken. Onze modeshows vinden plaats in september, oktober en november. Voor exacte data neem je contact op met ons via 038 - 376 35 39.

 

De Bruidsparel 9.8 /10 - 41 beoordelingen
Clematisstraat 35
8091VJ Wezep
038 - 376 35 39

www.debruidsparel.nl
06 - 418 458 88

Volg ons op Facebook