Bruidsmode Zwolle

Bruidsmode Zwolle? Je bent aan het juiste adres bij De Bruidsparel! De trouwjurk is één van de belangrijkste
 onderdelen van je bruiloft. Aangezien er vele soorten trouwjurken verkrijgbaar zijn, is het dan ook nog best lastig om je droomjurk te vinden. Wij helpen je graag bij deze zoektocht, zodat je op de grote dag écht straalt. Behalve trouwjurken, verkopen wij ook accessoires en overige bruidsmode zoals lingerie en schoenen.

Groot aanbod trouwjurken

Bij onze bruidsmodezaak nabij Zwolle hebben we een groot aanbod trouwjurken. Smaken verschillen, zo vinden sommige mensen een jurk met kant mooi en kiest een ander liever voor een jurk met strakke belijning. Om erachter te komen wat het best bij jou past, nodigen we je graag uit in onze winkel. Hier kun je meerdere jurken bekijken en passen. Wij verkopen bruidsjurken in de maten 32 tot en met 52.

Bruidsmode ZwolleBruidsmode Zwolle? Diverse merken!

In ons assortiment kun je diverse merken vinden. Ben je bijvoorbeeld gek op het merk     ‘Très Chic’? Dit is slechts één van de merken die wij op voorraad hebben. Daarnaast verkopen wij ook bruidsjurken van het merk Mori Lee, Jarice, Alfred Angelo Bridal, Ronald Joyce, Venus Bridals en Veromia. Benieuwd naar meer merken? Klik hier om al onze merken te bekijken.

Onze bruidsmodezaak nabij Zwolle

 Een trouwjurk uitzoeken doe je over het algemeen niet ‘zomaar’. Om je droomjurk te  vinden, moet je vaak meerdere trouwjurken passen. Wij vinden het belangrijk dat je dit in  alle rust kunt doen. In onze winkel nabij Zwolle zul je de rust en de ruimte ervaren zodat je  op je gemak je droomjurk kunt uitkiezen. De Bruidsparel is gevestigd in Wezep, dit is een  dorp nabij Zwolle. Wezep ligt op slechts 10 kilometer afstand van Zwolle. Ben je benieuwd naar onze winkel? Klik hier om een impressie te krijgen van onze winkel. Wist je dat we ook over een eigen atelier beschikken?

Contact

Voor vragen over onze collectie kun je telefonisch contact met ons opnemen via 038 - 376 35 39 of stuur ons een e-mail. Daarnaast nodigen we je natuurlijk graag uit in onze bruidsmodezaak nabij Zwolle.

PER 31 OKTOBER STOPT DE BRUIDSPAREL,

PROFITEER NU VAN KORTING OP DE GEHELE COLLECTIE VAN 20% OF MEER.

 

De Bruidsparel 9.8 /10 - 41 beoordelingen
Clematisstraat 35
8091VJ Wezep
038 - 376 35 39

www.debruidsparel.nl
06 - 418 458 88

Volg ons op Facebook